Door uw poort of voordeur te voorzien van een camera met optioneel een intercomsysteem kunt u van te voren bepalen of er een genode of ongenode gast staat.  Als u besluit de deur of poort te openen kan dat behalve via het intercomsysteem ook via uw telefoon of tablet.

Wij kunnen aan al uw behoeften op het gebied van toegangscontrolesystemen voldoen, van stand-alone 1-deurs tot volledig uitgebreide netwerkapparatuur voor 128 deuren. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten van de nieuwste alarm en toegangscontrolesystemen zoals; Hikvision, Honeywell, Dahua, Alarm Lock Systems, Caddx, Digital Security Controls (DSC), SensoGuard, Pyronix, Optex en Jablotron.
Onze toegangscontrolesystemen en -apparaten omvatten toetsenborden, naderingsalarmen, magneetstrips, streepjescodelezers en head-end-apparatuur.

 

Toegangssystemen

We bieden systemen om aan alle soorten eisen te voldoen, van eenvoudige systemen voor slechts een paar deuren tot systemen met grotere schaal en zelfs bedrijfseisen, met geïntegreerde video, fotobadges, biometrische, grafische kaarten, telefooninvoer en vele andere krachtige functies. Onze hardware kan worden ingezet met behulp van traditionele propriëtaire beveiligingsnetwerktechnieken, of standaard TCP/IP-netwerken waarbij gebruik wordt gemaakt van uw bestaande netwerk of een speciaal voor het beveiligingssysteem bestemd netwerk.

Back To Top