ISEngineers brand logo

ISE is in 2004 opgericht met als doel, klanten technische ondersteuning te geven bij het kiezen van de juiste machines of technologieën, het installeren, configureren en repareren hiervan en het beveiligen en controleren van computers en netwerken. Kortom advies op ieder gebied van IT en beveiliging.

Wij zijn in al die jaren gegroeid naar een organisatie die behalve systeembeheer en projectmanagement nu ook productontwikkeling en productverbetering in ons dienstenpakket hebben. Dit is sinds 2015 aangevuld met product verkoop.Met de producten die wij verkopen en ondersteunen bieden wij oplossingen en ontwikkelen wij nieuwe toepassingen en diensten.

ISE medewerkers zijn professionals die leiderschap, autoriteit, ervaring en kennis inbrengen. Door deze kennis en ervaring kan ISE snel, concreet en doelgericht handelen.

ISE is heeft samenwerkingsrelaties met verschillende kundige partners. Deze partners hebben een gelijksoortige of aanvullende ervaring op het gebied van ICT, beveiliging of leveren ons de hoogwaardige producten die ingezet worden in onze projecten.

Back To Top