ISEngineers.com

Bel nu: +599 9 5657187 of e-mail ons

Wie Zijn Wij

ISE is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf en heeft als doel, technische ondersteuning te geven en diensten te verstrekken bij het opzetten van en adviseren over computers, computernetwerken, computertechnologieën en –programma’s. Ook ondersteuning bij het kiezen van de juiste machines of technologieën, het installeren, configureren en repareren hiervan, het beveiligen en controleren van computers en bestaande computernetwerken behoren ook tot het diensten pakket.De diensten kunnen zijn op het vlak van productontwikkeling of productverbetering, kortom advies op ieder gebied van IT en beveiliging.
Binnen ISE is er jarenlange ervaring in de IT branche. Die ervaring binnen organisaties en hun markt stelt ISE aan u ter beschikking bij de uitvoering van de aan haar toevertrouwde projecten.ISE kan uw projecten uitvoeren of coördineren. U neemt ISE in de arm voor die periode, die noodzakelijk is om uw project te realiseren.ISE is flexibel voor wat de duur van een project betreft en zal een project van korte duur met net zoveel enthousiasme bejegenen als een project dat meer tijd vergt.

ISE is samenwerkingsrelaties met andere kundige adviseurs aangegaan. Deze adviseurs hebben een gelijksoortige of aanvullende ervaring op het gebied van IT en beveiliging. Indien een project dermate omvangrijk is, dat de inzet van meerdere personen vereist is, dan wordt er van hun diensten gebruik gemaakt. In dergelijke gevallen blijft ISE verantwoordelijk voor het totale project. Desondanks is ISE niet gebonden aan enig opleidingsinstituut, sitebouwer, softwareleverancier of automatiseerder. ISE heeft geen belang bij de eventuele spin-off voor deze of andere bedrijven. Uw belang is daardoor zuiver haar belang. Hierdoor is ISE in staat een onafhankelijk professionele benadering te hanteren.

ISE medewerkers zijn professionals die leiderschap, autoriteit, ervaring en kennis inbrengen. Door deze kennis en ervaring kan ISE snel handelen, concreet, doelgericht en gefundeerd. ISE is altijd gericht op kennisoverdracht. Er wordt voor gezorgd dat tijdens en na het uitvoeren van opdrachten kennis optimaal wordt overgedragen aan uw organisatie. Uw medewerkers verkrijgen daardoor snel een hoger kennisniveau en kunnen hiermee direct zelf aan de slag. U verkrijgt daarmee dus een maximaal hefboomeffect op de inspanningen van ISE.

You are here: Home Over ISEngineers Wie ziin wij