ISEngineers.com

Bel nu: +599 9 5657187 of e-mail ons

Articles

ISE Learning

“E-learning” is de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties met behulp van internettechnologie. E-learning wordt gebruikt binnen bedrijfsopleidingen, het onderwijs en privé.

De term “E-learning” is nog niet oud. Aanvankelijk werd gesproken over Webbased Leren, Teleleren of Online Leren. Analoog aan “E-business” en “E-commerce” wordt sinds ongeveer 1999 de term “E-learning” gebruikt. De verwachting was toen dat leren met behulp van het Internet sneller, efficiënter en interactiever zou kunnen. Dat zag ook Ricardo van Rhemen directeur van Information Systems Engineers (I.S.E.) in.  

“We weten steeds beter wanneer en hoe ICT toegevoegde waarde kan hebben voor het vormgeven van leren. Daarom zijn we in 2013 gestart met het aanbieden van verschillende typen e-learning cursussen op Curaçao en hebben die gebundeld onder de naam ISElearning.

We zijn gefocust, en richten ons, op de basis kennis die iedereen anno 2014 moet bezitten. Microsoft programma’s vormen hiervan een groot deel. Naar schatting gebruikt 70% van alle computers Microsoft Applicaties. Wij zijn ons ervan bewust dat een goede kennis van deze applicaties synoniem staat voor efficiënt en optimaal gebruik van een computer”.

Onze e-learning cursussen bieden de mogelijkheid om in eigen tempo, op Eigen tijdstip en omgeving cursussen te volgen. Na een pre-test te hebben gevolgd, word je doorverwezen naar de cursus en het niveau dat op jouw kennis van toepassing is”.

  

 

You are here: Home