IT-infrastructuur

IT is de basis van I.S.E., dus natuurlijk hebben we een gedegen kennis van software- en hardwareoplossingen voor netwerken van elke omvang. Of u nu eenvoudige computerproblemen wilt oplossen of het tijd is om uw hele netwerk te upgraden, wij hebben een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Wat uw beroep ook is, een efficiënt en betrouwbaar netwerk is de ruggengraat die zorgt voor een naadloze integratie van al uw bedrijfsvoering. De eerste stap op weg naar het realiseren van dit doel is een grondige analyse van uw zakelijke behoeften. Onze netwerkexperts putten uit onze gecombineerde jarenlange ervaring in de branche om met u om de tafel te zitten en te bepalen welk soort netwerk het beste past bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Gestructureerde bekabeling

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de installatie en de ondersteuning van LAN Structured Cabling Systems. Onze medewerkers hebben specialistische vaardigheden en jarenlange ervaring in het leveren van infrastructuuroplossingen voor data- en spraaknetwerkvereisten voor onze klanten.

We bieden één aanspreekpunt voor al uw Local Area Network (LAN)-behoeften, inclusief advies, beoordeling, ontwerp, ontwikkeling, implementatie, onderhoud en ondersteuning van hardware- en softwareoplossingen.

Al onze technici zijn gecertificeerde installateurs en in staat om Cat5e Cat6/Cat6A-kabels, kasten, racks, J-hooks te installeren, patchpanelen af te werken en kabels te testen. We gebruiken Fluke DSX 5000 voor het testen en certificeren van alle kabels.

ISE legt al twee decenia data infrastructuren bij particulieren thuis en bij bedrijven in kantoren en werkplaatsen. Daarbij maken wij gebruik van gecertificeerde kabels. Wij verzorgen ook de aansluiting van randapparaten, beveiligingscamera's en intercomsystemen, trekken nieuwe electriciteitsleidingen en breiden bestaande data netwerken uit. En uw Wifi netwerk in huis of kantoor verbeteren wij door de juiste producten en technologiën te gebruiken om het signaal te versterken.